Milyen a Széchenyi egyetem Győrben? Illetve gazdálkodás és menedzsment szak?
Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsmentre szeretnék jelentkezni a Széchenyire, valószínűleg csak az önköltséges ponthatárt érem el. Tudtok kicsit mesélni a suliról, erről a szakról, az egyetemi életről? Illetve az is érdekel hogy milyen a koli, és nehéz e bekerülni.#egyetem #Győr #kollégium #programok ##széchenyi egyetem ##gazdálkodás és menedzsment ##színvonal ##egyetemi élet ##külső koli ##belső koli
2018. nov. 5. 19:31
1/1 anonim válasza:
Szia! Én nem erre a szakra járok de most kezdtem a 3. évem. A suli egész jó, az épület szép és az előadó termek is jó állapotban vannak. Az egyetemi élet elég színvonalas, van itt is hök és még sok más szervezet. Ide bátran be lehet lépni. A koliról, én csak a multi kollégiumban laktam 1 évig, nagyon szerettem. Ez egy apartman, 4-en vagyunk egy apartmanban 2-2 egy szobában. Közös a fürdő és a WC. A bekerülés elsőévesként ajánlott a jó felvételi pontszám és a szociális pontszám is megdobja a pontokat (önköltségesként nem jár sajnos). Ha várólistára kerülsz általában onnan is be lehet jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!