Volt akire rálényszerítették az egyetemet és verték alatta, vagy csak ém vagyok ilyen nyomorék?
Én pedig örülnék ha törődnének velem.. és a jövőmmel az egyetemet le se szarják az életem hogy mi van velem hogy vagyok lelkileg csak elvárják hogy teljesítsek maximumon fenyegetnek zsarolnak erőszakoskodnak. A szüleim gyakran veszekednek mint valami állatok olyanok, és engem is belerángatnak.. pl miért úgy áll a hajam ahogy van, miért nem azt eszem ebédre amit ők, miért kell nekem állandóan tanulni, szóval tudnék mesélni..
De elfogadtam sose fognak megérteni és nem is akarnak... olyan mintha nem is ismernének igazán pl ha bulizni megyek akkor szerintük csak azért megyek hogy detoxikálóba kerüljek meg milyen ha egy lány iszik...
Mondjuk engem is "vertek" kiskoromban.. hál isten most már nem.. némelyik atyai pofonra rászolgáltam némelyikre nem..
de nem akarnám őket itt hagyni mert sehova se jutnék el az életben. diploma nélkül sehova, inkább legyél kolis valami kamu indokkal és csináld az egyetemet aztán menj olyan messzire tőlük amennyire csak tudsz...
de a kutyának se kellenek a végzettség nélküli senkik
max kebabozni vagy pizzát sütni 12-16 órába minimálbérért
de kinek mi az élet...
Ne gondold azt hogy csak te vagy ezzel a szarral egyedül vannak rosszabbak is.
Kitartás ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!