az irodalim dokgozatot,az a gáz,hogy ez az év eleji dolgozat,ami a múltév tananyagának az összefoglalása volt. Tavaly ötös voltam irodalomból,de mivel vissza kellett adni a tavalyi könyvet ezért nem tudtam átnézni. Ráadásul jelentéktelen dolgokkal tömtem az agyam,ami nem is volt benne a dolgozatba. Az bánt,hogy tudtam volna jól is megírni,csak...ah. Hétfőn kapjuk meg a dolgozatot és iskolába sincs kedvem menni. Nem akarok szégyenkezni mindenki előtt... ugye amikor bediktáljuk a jegyeket akkor a többiek is hallják az osztályzatom,és mindenki szégyenkezve nézne rám! Nem akarom,hogy az legyen mint régen. Mit csináljak most??😭😭😭😭. Hogy lehetek ennyire idióta?? Nem is volt nehéz,csak oda kellett volna figyelnem. Annyira fogyatékos vagyok,hogy az már fáj😢😢
Ez komoly? Hidd el, hogy sokkal nagyobb problémáid is lesznek az életben, minthogy rosszul írsz meg egy év eleji dolgozatot.
2018. szept. 15. 22:33
3/6 A kérdező kommentje:
De ti ezt nem érthetitek. Én vagyok a minta tanuló. Engem szét fognak szekálni. A tanárok csalódnak bennem,és ez azért van mert a hülye agyammal bepánikoltam😭😭
2018. szept. 15. 22:42
4/6 anonim válasza:
Mentálisan instabil vagy. A magaddal szemben emelt elvárásaid pedig irreálisak. Beteg életet alapozol meg éppen. Egy pszichológus nem ártana.
2018. szept. 16. 07:43
5/6 anonim válasza:
Mindenekelőtt: nem vagy nyomorék, sem idióta, sem fogyatékos. Alapos akartál lenni, de a tanár célja az lehetett, hogy az osztály átlagos tudását mérje fel. Tudom, vacak érzés, hogy ez a dolgozat most nem úgy sikerült, ahogy magadtól elvártad, de biztosan lesz lehetőség év közben javítani.
2018. szept. 16. 10:18
6/6 anonim válasza:
És? Minta tanuló vagy. A minta az, hogy nem lehet hibázni? Ha a feléd felépített elvárások nem teljesülnek, akkor te szákálás tárgya vagy? Ha nem változtatsz ezen az attitűdön, nagyon nehèz életed lesz és ezt komolyan mondom neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!