BCE GTK közgazdaságtani, módszertani és üzleti ismeretek nevű tantárgyához és a HR területhez mennyire kell jónak lenni matekból?
12.-s végzős vagyok, kinéztem magamnak az Emberi erőforrások szakot a corvinuson, azonban vannak kétségeim afelől, hogy meg tudnék-e felelni az elvárásoknak matek terén. Matekból 5-s vagyok, de nem fakultálok, szóval nagyon könnyű anyagot veszünk, középszintű érettségit tervezek tenni matekból.
Az említett tantárgy leírása a felviről a következő: közgazdaságtani, módszertani és üzleti ismeretek (matematika, statisztika, informatika, mikro- és makroökonómia, nemzetközi gazdaságtan, pénzügytan, vállalati gazdaságtan, gazdasági jog, marketing, számvitel menedzsment, üzleti kommunikáció, szaknyelv, környezet-gazdaságtan, egyéb alapozó üzleti ismeretek)
Mennyire kell tehát matekzseninek lenni egyrészt ehhez a tárgyhoz, másrészt pedig a HR területhez általában?
Igazad van, pontatlan voltam.
Köszönöm a választ, ez elég megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!