Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A barátom 3 közgazdaságtani...

A barátom 3 közgazdaságtani tárgyból bukott egy szakközépben. Van rá mód, h ne kelljen évet ismételnie?

Figyelt kérdés

Elvileg csak akkor mehet augusztusban pótvizsgázni, ha max 2 tárgyból bukott. Arra gondoltam, középiskolában nem lehet kérvényt írni az igazgatónak, h hadd menjen 3 tárgyból? egyetemen lehet ilyesmiket kérvényezni, és kb mindent aláírnak.

a másik, h átmehet-e évismétlés nélkül egy másik iskolába, ahol nem kellenek ezek a tárgyak? mert minden rendes tárgyból átment. nem tudom, h átvennék-e, mert már 20 éves... most 11-es volt. eddig 2* bukott meg, egyszer meg túl sok hiányzás miatt ismételt évet... most ez is jobban idegesít engem, mint őt -.-

2011. jún. 15. 19:25
 1/9 Zoliol ***** válasza:
0%
3-ból lehet nem 2ből am annyiból lehet amennyiből AKARSZ
2011. jún. 15. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

A tantestület dönthet arról, hogy engednek-e valakit pótvizsgázni akkor, ha három tárgyból bukott. Nem tudom, hogy az iskolájukban mi a szokás. Meg kell kérdeznie az osztályfőnökét.

A másikra sajna nem tudom a választ.

Off:

Első, te magyarul írtál?

2011. jún. 15. 19:46
 3/9 Zoliol ***** válasza:
igyekeztem
2011. jún. 15. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Az első válasz nyelvileg pocsék, a második tartalmilag. Akárhány tárgyból lehet javítóvizsgázni, de a tapasztalatom szerint már kettőből sem könnyű átmenni annak, aki egész évben nem volt képes megtanulni, háromból meg még annyira sem. Van rá mód, hogy ne kelljen évet ismételnie: kezdjen végre tanulni, de kegyetlenül, mert háromból javítóvizsgát tenni sokkal nehezebb feladat, mint normálisan teljesíteni egy tanév során a minimális követelményeket. Azért ahhoz már meg kell dolgozni, hogy három bukás összejöjjön.
2011. jún. 15. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindegyikből vizsgán bukott (nem tanévközben), és elvileg nem lehet az iskolájában, csak 2 tárgyból pótvizsgázni.
2011. jún. 16. 01:43
 6/9 A kérdező kommentje:
És estire jár, úgyh kb órája alig van, nemh számonkérések évközben.
2011. jún. 16. 01:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Tegnap 22:30-as

Mi a bajod a tartalommal?

Több évig tanítottam. Külön engedéllyel mehetett csak javítóvizsgára az, aki kettőnél több tárgyból bukott.

Nem tudom, hogy te miből gondolod, hogy olyan szuperül értesz mindenhez. És nem hiszem, hogy az oltogatásodra volt kíváncsi a kérdező.

2011. jún. 16. 08:21
 8/9 Zoliol ***** válasza:
ismerősöm 5 tárgyból pótvizsgázott,és mindeggyikkel megkapta a maximálisan adható 3-mast!!!!!!
2011. jún. 16. 09:11
 9/9 Zoliol ***** válasza:
ezt nekem az illető osztályfőnöke mondta
2011. jún. 16. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!