A barátom 3 közgazdaságtani tárgyból bukott egy szakközépben. Van rá mód, h ne kelljen évet ismételnie?
Elvileg csak akkor mehet augusztusban pótvizsgázni, ha max 2 tárgyból bukott. Arra gondoltam, középiskolában nem lehet kérvényt írni az igazgatónak, h hadd menjen 3 tárgyból? egyetemen lehet ilyesmiket kérvényezni, és kb mindent aláírnak.
a másik, h átmehet-e évismétlés nélkül egy másik iskolába, ahol nem kellenek ezek a tárgyak? mert minden rendes tárgyból átment. nem tudom, h átvennék-e, mert már 20 éves... most 11-es volt. eddig 2* bukott meg, egyszer meg túl sok hiányzás miatt ismételt évet... most ez is jobban idegesít engem, mint őt -.-
A tantestület dönthet arról, hogy engednek-e valakit pótvizsgázni akkor, ha három tárgyból bukott. Nem tudom, hogy az iskolájukban mi a szokás. Meg kell kérdeznie az osztályfőnökét.
A másikra sajna nem tudom a választ.
Off:
Első, te magyarul írtál?
Tegnap 22:30-as
Mi a bajod a tartalommal?
Több évig tanítottam. Külön engedéllyel mehetett csak javítóvizsgára az, aki kettőnél több tárgyból bukott.
Nem tudom, hogy te miből gondolod, hogy olyan szuperül értesz mindenhez. És nem hiszem, hogy az oltogatásodra volt kíváncsi a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!