Máshol is ekkora hajtás már az így az első pár hétben?
11. osztályos vagyok vagyok, ez a 3. iskolai hét. Már írtunk angolból, magyarból és nemtből múlt héten, ezen a héten pedig még 2x ennyi számonkérés várható, köztük egy témazáró(töri).
Én szoktam el nagyon a sulitól így nyár alatt és ez a mennyiség tök normális, vagy ez tényleg sok?
Az osztályban megoszlanak a válaszok erre, de a többség még mindig nem tért magához a kábulatból.
Én is 11.es vagyok, elkezdődtek a faktok, és idén tényleg gyorsabban belevágtunk a közepébe :D
Bár nem is bánom, legalább nem annyira unalmas ott ülni és felkészítenek az éreztségire
Syaa
Én 9-es vagyok és már van 19 jegyem egy hónap alatt + a nem beírtak és a javítás alatt lévő dogák.
Magyar: egy fogalmazással és egy nyelvtani dogával kezdtük jegyre az első órán, irodalomból pedig már írtunk egy témazárót, ami javítás alatt van
Töri: egy dogát írtunk eddig csak
Matek: egy dogát írtunk
Angol: egy dogát irtunk
Francia: egy tz, két felelés
Biosz: egy doga
Fizika: egy doga
Kémia: egy doga
Föci: kedden lesz tz-nk
Szóval igen, máshol is ilyen tempó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!