Felnőttek! Nektek hány órák volt amikor gimisek voltatok?
Még csak 2 éve ballagtam, de azért válaszolnék.:D
Nekem mindennap 7 órám volt. Nem több, nem kevesebb, max. kivételes esetben néha.
2000-ben ballagtam.
10-11. osztályban volt a legtöbb órám, 38-38 óra hetente. Mivel péntekenként "csak" hat óránk volt, ez azt jelenti, hogy hétfőtől csütörtökig 8-8 órám volt:S
Nyelvi tagozatos osztály volt (nem kéttannyelvű), ezekben az években kb. 10 nyelvóránk volt, 11-ben pedig jöttek a faktok, ez 3 órát jelentett - viszont csak 3 tesi volt, nem volt hittan/erkölcstan.
Igen, sok volt, de a nyelvtudás miatt megérte.
12. év már sokkal jobb volt:)
Napi 8 minden nap.
Kivéve 12.-ben.
5-6.
A 8 óra szerintem is nagyon sok!
Ha ennyi agyelszívás után már pihenhetnének a gyerekek, akkor azt mondom, túlélhető, de a 8 óra után még külön órák + otthoni tanulás is, szóval valakinek a napi munka 10-16 óra is lehet és könyörgöm GYEREKEKRŐL VAN SZÓ!!!:(
Szerencsétlenek honnan tudnák, hogy mik akarnak lenni, amikor ÉLNI sincs idejük, semmi hobbi, kevés alvás.
Zombiképzés folyik, nem nevelés....
'82-ben érettségiztem. Hétfőtől péntekig napi 6 óránk volt, és minden második szombaton is volt tanítás, napi 6 órában.
Azért vannak napi 7 vagy 8 órás tanítási napok, mert az összóraszámnak meg kell lennie, valahogy. Vagy megtartották volna a szombati tanítást, vagy a nyári szünetet kellett volna csökkenteni. Szóval ne nyafogjatok, ez az ára a szabad szombatnak, így van heti 2 napból álló hétvégétek és hosszú nyári szünetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!