Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Atom rövid gatyában volt ma...

Atom rövid gatyában volt ma suliban. Még tök meleg az idő. Mégis megbotránkozva hívott félre az ofő, hogy máskor ne jöjjek ilyen rövid sortban. (F) Volt hozzá joga?

Figyelt kérdés

2018. szept. 3. 15:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt nem értem, ezzel az összeállítással mi a baj.

[link]

Ma is így megyek. Úgyse lesz órám az ofővel. A csajoknak meg bejön a szerkóm. A spanok is mondták, hogy ők is rövidben jönnek majd (tetszett nekik a kombóm), mert ez király outfit, és miért ne, ha az ember így érzi jól magát?

2018. szept. 4. 07:31
 12/16 A kérdező kommentje:

Asszem, ebben a kombóban fogok ma virítani:

[link]

Vagy ilyenben:

[link]

Ha jók a lábaim, miért ne pakoljam ki őket? Nyáron is így mászkáltam mindenütt.

2018. szept. 4. 07:41
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Sose leszel olyan jó akkor sem, mint a p ics aember
2018. szept. 4. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:

szept. 4. 07:31

Hát ez nem is túl rövid. Még 10 centivel rövidebbet neveznék igazi rövidnadrágnak. A 70-es években ez mindennapos viselet volt. A hülye amerikaiak hozták be ezt a prűdséget, hogy térdig ér a rövidnadrág. Azt térdnadrágnak hívtuk. Mára a rövidnadrás teljesen eltűnt.

Végre kezd visszajönni.

De az igazi rövid ágyékig vagy néhány centivel alatta ér.

Küldj a saját lábadról is képet ilyen rövidben!

Lehet, hogy nem mutogatnivaló a lábad, azért kérték.

De amúgy ha te elviseled, akkor én biztos nem szólnék bele.

2018. okt. 5. 07:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Mielőtt valaki belekötne, itt egy g betű.
2018. okt. 5. 07:36
 16/16 anonim válasza:
Kérdező fel tett képet ilyen fazon típusban én is mentem suliba, nem szolt senki főleg nekem még boxer alsó sem volt csak a rövid gatya, miután a boxernak a szára ki látszódót volna, igazából nagyon lengős laza rövid gatya ez, így max a zsebéből is könyen ki tudot esni bár régi nokia telefonomat úgy tároltam magamnál hogy a derék zinora tetem a telefont be tetem a rövid gatyában elől ott lógott, ennyit jegyzet meg a tanár hogy miért rakom a telefont a péniszhez be, miután látszódód, mondtam zsebböl ki esik ott meg jó helyen van, igazából nem foglalkozott vele, mondta ezt mindenki észre vészi hogy se alsó gatya nincs rajtam meg hogy ott egy telefon.
2021. nov. 16. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!