Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Atom rövid gatyában volt ma...

Atom rövid gatyában volt ma suliban. Még tök meleg az idő. Mégis megbotránkozva hívott félre az ofő, hogy máskor ne jöjjek ilyen rövid sortban. (F) Volt hozzá joga?

Figyelt kérdés

2018. szept. 3. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
IGEN
2018. szept. 3. 15:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem az időjárás miatt hívott félre, hanem mert "atom rövid" nadrágban voltál. Arra szeretett volna célozni, hogy semmilyen esetben se vegyél fel többé olyan rövid nadrágot, ha +45°C van akkor se.
2018. szept. 3. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Hogyne lett volna. Bármilyen ünnepi eseményt meg kell tisztelni. Ezt te nagy ívben lesz*rtad.
2018. szept. 3. 15:59
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk ezért osztályfőnökit kapnál egy sima hétfön is, nemhogy tanévnyitó napján!
2018. szept. 3. 16:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát évnyitóra ja, ne menj olyanba. Amúgy meg hétköznapokra egy nagy baromság ez a rövidnadrágfóbia
2018. szept. 3. 16:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Az évnyitón voltál így vagy csak a tanításon?

Szerintem a tanításon nincs joga beleszólni, hogy miben vagy. De azért jobb nem kihúzni a gyufát.

2018. szept. 3. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

"Szerintem a tanításon nincs joga beleszólni, hogy miben vagy."

Ó, dehogynem.

2018. szept. 3. 17:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha a házirend tételesen tiltja. Nem?
2018. szept. 3. 18:15
 9/16 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Hát ez nem egy egyszerű kérdés.

Én alapvetően mindig is sz*rtam az ofőre, meg a házirendre. Az meg sz*rt énrám. Lesz*rtuk egymást, más probléma sosem volt.

Jogod van abban járni, amiben szeretnél. Az iskolának meg joga van kivágni, mint macskát sz*rni. Neked meg jogod van menni az ombuccmanhoz, meg a Farkasflórihoz, hogy sz*rban van. Aztán ki tudja, kinek lesz igaza a fene nagy illiberális péniszméregetésben. Ügyvédet kell megkérdezni, az a biztos.

2018. szept. 3. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
más kibirja kibírod te is.
2018. szept. 3. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!