Mit érzek a tanárom iránt?
Figyelt kérdés
Van egy magyartanárom. Nem tudom eldönteni hogy viszonyulok hozzá. Nagyon jól tanít, szeretem az óráit (faktra vettem) de nagyon szigorú és gyomorgörccsel ülök az óráin olyan stresszes. Mindenki próbál vele jóban lenni, mert aki jóban van vele az menőnek számít. Valamiért mindenki próbál megfelelni neki, és elismerve lenni. Én nem tudom hova tenni. Én is nagyon próbálok megfelelni, de valahogy tartok is tőle, meg nagyon bírom is. Ha a folyosón szembejön gyomorgörcsöm van, és nagyon szégyenlős leszek. Furcsán viselkedem körülötte. Régebben azt gondoltam tetszik nekem, de bizonyos undor is van bennem ha rágondolok. Ha átgondolom semmi pénzért nem jönnék vele össze. Pedig kicsit olyan mintha azért viselkednék ilyen sután körülötte mert tetszik. Nem tudom jobban megfogalmazni. Mi lehet ez az érzés? Csak megfelelni próbálok neki? De miért?2018. szept. 3. 14:38
11/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!