BMEn vannak szabadon használható iskola szekrények?
Ha reggel van valamilyen testnevelés órám vagy csak órák előtt vagy akár után el akarok menni a konditerembe, akkor vinnem kell pár extra dolgot, amihez kell egy külön táska.
Törölköző, sportruházat, sampon/tusfödő vagy valamilyen sport felszerelés...
Akkor egész nap magammal kell hurcolnom? Vagy vannak zárható szekrény sorok, amik szabadon felhasználhatóak az egyetem területén?
Gimnáziumban mindenki kapott egy kis szekrényt. Persze ezt az egyetemen nem várom el, de reptéreken, vonatállomásokon (legalábbis külföldön, itthon nem tudom) vannak ilyen zárható rekeszek.
Ilyenek itt is vannak? Esetleg ingyenesek?
Reptérre meg vonatállomásra meg 10x annyi ember, még is van valamilyen csomag lerakó hely, ami zárható :)
Valami ilyesmi.
Mert az ott utazó emberek csak kis része veszi igénybe. Az egyetemen is csak a hozzám hasonlóaknak praktikus, :)
a könyvtárban használhatod a ruhatárat ingyen
én makettet is be szoktam adni, ha nincs időm hazamenni de csak délutáni órára viszem, és nem akarom egész nap cipelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!