Valaki segítene hol találok 7. osztályosnak valami használható földrajztankönyvet?
Szia!
Mozaik kiadó tankönyvét tudom ajánlani.
A Mozaik kiadó (földrajz, biológia, fizika, kémia) tankönyvei általános iskolától, kezdve az érettségiig nagyon hasznosak.
Ha valaki végigviszi a tankönyv családot, akkor akár emelt szintű érettségit is könnyebben tud tenni majd a későbbiekben. Viszont, ahhoz fontos általános iskolától kezdve, ebből a tankönyv családból tanuljon.
Ha komolyan akarod, hogy tényleg tanuljon ezt tudom ajánlani.
Ez a könyvsorozat neve: Mozaik Kiadó A Természetről tizenéveseknek tankönyvcsalád.
Belinkelem a földrajz tankönyvcsaládhoz tartozó honlapot.
-A honlapon találhatok minden évfolyamhoz, tankönyvekhez és munkafüzetekhez külön mintaoldalak és tartalomjegyzék.
Ha csak azt szeretnéd, hogy a gyerek valamit tanuljon, de ne olyan magas szinten, akkor Műszaki Kiadó tankönyvét ajánlom.
Ebben is jól le vannak írva a dolgok, de azért nem olyan magas szinten mint a Mozaik Kiadó könyvében.
Ebből is kiválóan tud tanulni, ha végig viszi a könyvsorozatot. Esetleg középszintű tud tenni, ha ügyes, de az biztos, hogy ad egy jó alapműveltséget.
Belinkelem ezt is neked:
Szia!
Ne haragudj a Mozaik Kiadó földrajz tankönyvsorozatát nem linkeltem be véletlenül, ezért elnézésedet kérem és most pótolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!