Ki hány évesen kezdte az egyetemet? Elkésettnek érzem magam.
23 évesen fogom elkezdeni az egyetemet. Sajnos családi okok miatt, meg munka miatt kihagytam éveket érettségi után. Bánom, nagyon nagyon bánom. Fáj, hogy más velem érettségizett már megszerzi lassan az alap diplomát, én meg sehol se vagyok. Ha rágondolok, hogy ennyi évet elbasztam egyszerűen bekattanok. Tisztára a betegje vagyok ennek.
Lesz hátrányom 23 évesen?
21 évesen kezdtem, 26 leszek mire végzek a mesterrel. Aztán lenyomom a doktorit is, akkor már leszek bőven 30 szerintem. Valahogy nem érzem, hogy elkésett lennék.
Az élet egy tanulási folyamat, maga a tanulás sosem áll meg. Aki az ellenkezőjét állítja... hát... no komment. Nem csoda, hogy arról panaszkodik a gyári melósok 90%-a, hogy a főnök mekkora seggarc (hozzáteszem, néha nem tévednek, mivel ahány ember, annyi...)
18, de betegség miatt ki kell hagynom egy évet. Mire legközelebb találkozok a volt évfolyamtársaimmal már dolgozni fognak.
Nálunk is voltak többen idősebbek. Voltak 30 felettiek is.
Milyen tanárnak készülsz? Nemed?
töri-magyar
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!