Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hány évesen kezdte az...

Ki hány évesen kezdte az egyetemet? Elkésettnek érzem magam.

Figyelt kérdés

23 évesen fogom elkezdeni az egyetemet. Sajnos családi okok miatt, meg munka miatt kihagytam éveket érettségi után. Bánom, nagyon nagyon bánom. Fáj, hogy más velem érettségizett már megszerzi lassan az alap diplomát, én meg sehol se vagyok. Ha rágondolok, hogy ennyi évet elbasztam egyszerűen bekattanok. Tisztára a betegje vagyok ennek.

Lesz hátrányom 23 évesen?

2018. aug. 25. 20:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul tanár szak, ami sok év.
2018. aug. 25. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyen hatranyod nem lesz. Kiveve persze a kesobbi egzisztenciaepitest. Hidd el ez csak a te fejedben ekkora gond, vannak keson ero tipusok, ne mashoz hasonlitsd magad. :) nem mindenkinek adatik meg az a hatter es tamogatas, hogy rogton be tudja inditani az eletet. Fel a fejjel es hidd el buszke leszel magadra ha elvegzed! Raadasul ebben a korban 2-4 ev mar nem sok, sokan eleve a gimiben is 20 evesen vegeznek. Nem fogsz kilogni.:)
2018. aug. 25. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Én még 60 éves koromban sem kezdtem el.
2018. aug. 25. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
23
2018. aug. 25. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

44 évesen kezdtem, 48 leszek, mire diplomázok.

Tanulni soha nem késő! ;)

2018. aug. 25. 20:41
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
20 vagyok, most kezdem, bár én évvesztes vagyok meg 5 éves gimibe jártam. Ha tudod, hogy mit akarsz tanulni és igazán érdekel, akkor menj, ez inkább becsülendő, mint gáz.
2018. aug. 25. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Én 25 évesen fogom befejezni tehát jővőre. Vannak idősebb csoporttársaim is. Szerintem hátrányod nemlessz dé én a végére már annyira meguntam, a sok utazás a stressz.. most is ha rágondolok, hogy nemsokára kezdődik mingyárt eret vágok. Kikészit, hogy nemtudok rendesen pénzt keresni. Már nem érdekelnek a bulik semmi, inkább dolgoznék tovább. Ha lessz kedved és motivációd hozzá akkor semmi akadálya annak hogy befejezd, sosem késő elkezdeni.
2018. aug. 25. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Én tavaly 25 évesen kezdtem tanárszakot, először azt hittem, furcsa lesz, de senki sem kezelt idősebbként, pedig nem nézek ki 18-nak, sok csoporttársammal lettem jóban, és vicces volt, hogy a tanárok megkérdezték, hogy sikerült a tavalyi érettségim :) annyi féle ember megfordul itt, kár parázni,nincs a homlokodra írva a korod.
2018. aug. 25. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Én most kezdem 19 évesen, mert évvesztes vagyok. Nem kell aggódnod egyébként, mert nincs akkora korkülönbség, hogy látszódjon a kinézeteden, hogy idősebb vagy. Ennyi idősen még nem nagyon nézel ki máshogy, mint egy 18-19-20 éves.
2018. aug. 25. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Az (eddig) utolsót 43 évesen fejeztem be. De máris tanulok tovább (MOOC platformokon). Ne hátra nézz, hanem előre!
2018. aug. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!