Miért van bennem rossz érzés és félelem az egyetemmel szemben? Amikor nem is vagyok már új mert msc utolsó előtti félév lesz.
Figyelt kérdés
Valahogy tartok az egésztől..:S érdekes mert februárban sosincs ilyen csak így hogy 2 hónap szünet után kell mennem. Plusz tartok attól is hogy idén hogy bírom a bejárást mert most négyből kétszer is kora hajnalban kell indulnom (három órás útra) Szóval összegyűltek most ezek a negatív érzések bennem. Mit tehetnék hogy ez elmúljon?2018. aug. 22. 21:02
1/2 anonim válasza:
Szerintem majd amikor meglátod, hogy menni fog így, akkor megnyugszol. Lehet hogy a sok kihagyás miatt. Én államvizsgázni fogok idén, és a hideg kiráz ha csak rágondolok :D Írj, aztán beszélgessünk ha gondolod!
2/2 Eboshi válasza:
Bsc ötödik félévében vagyok, most megyek specializációra, 47 kreditem van de mindjárt leadom 30+x-re ahol x~5. :)
Kavarognak bennem a kételyek, jó specre megyek-e, bírni fogom-e, el tudok-e vele helyezkedni stb
Gondolod írj privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!