Igaz, hogy a BMEn papíron kell "programozni"?
Olyan rémtörténeteket hallottam, hogy papíron kell megírni minden programozással kapcsolatos feladatot vizsgákon. Ez igaz?
Mi értelme van?
Milyen mértékben van ez? Pl.: A gyakorlatokon is papírra kell írni mindent?
#3-asnak van igaza
én túléltem a "papíron programozást" és állítom, hogy vannak a BME-n 1000x nehezebb kritériumok is, szval csak szörnyülködj el nyugodtan ezen kedves kérdező...
ma 22:34
Mármint miben van igaza? Abban, hogy egy olyan dologra próbálnak téged oktatni, amit egy mai hibafelismerő egyből kijavít neked? Nem erről szól a programozás.
Ezzel ki lehet szűrni azt, hogy a hallgatók addig toszogatják a kódot, amíg működik.
Nem maradi módszer ez, hanem nagyon hasznos
Elárulok valamit mindazoknak, akik szerint ez egy tökéletes tanítási folyamat. Egy nagy l#&$art!
Egyedül arról van szó, hogy a széteső sz&ros egyetemen, ahol már a pénzt is kilopták az orrunk előtt, ott nincs elegendő számítógép elsőéveseknek. Örülj, hogy papírt még adnak a zárthelyihez, mert nekünk még azt is nekünk kell hozni.
Éljen az oktatás, és a mAgyáá'r reformok működnek!
#topegyetemhüdejódiplomámvan
Hmm valakinek nem adja az egyetemi élet? XD
Amúgy nem butaság ha nem egyből elkezded verni a gép billentyűzetét vered, hanem gondolkodol előtte hogy is kellene összeraknod a programodat. Amikor volt programozás zh-m mindet sikerült 90% körül (vagy jobban) megírni papíron, de én csak egy sz@r debreceni vagyok. (És még csak rá se kellett görcsölni, a gyakos beugró az volt inkább a szenvedés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!