2011 óta vagyok a felsőoktatási rendszerben, a 3. diplomám csinálom, ne titulálj már középiskolásnak.
2018. júl. 23. 07:46
32/38 anonim válasza:
3. diploma XDDDDDDDDDD
Én ugyan nem a kérdező vagyok, viszont állj már le a kamuzásaiddal. Persze, egy 3. diplomáját végző ember gyakorizik :’DD
Én egyébként meg a Nasa munkatársa vagyok!!!
2018. júl. 23. 13:51
33/38 anonim válasza:
Miért ne gyakorizhatna valaki, aki a 3. diplomáját csinálja??
2018. júl. 23. 13:57
34/38 anonim válasza:
Mert a gyakori kérdések egy szenny, azért. Itt csak az okoskodó idióták vannak (ahogy a kérdező is mondta)
2018. júl. 23. 14:34
35/38 anonim válasza:
Érdekes, minden normálisabb ember, és minden normálisabb oldal egy rakat fosnak nevezi ezt az oldalt. Az is!
A gép előtt ülve okoskodnak, közben szinte csak valótlan dolgokat állítanak.
2018. júl. 23. 14:55
36/38 anonim válasza:
3 diplomával már ki vagyok tiltva innen, vagy mi? Vagy valami piedesztálon kéne ülnöm, és nem vegyülnöm hülyegyerekekkel? Szeretek másoknak segíteni, általában hálásak is érte. Sajnálom, hogy az ilyenek, mint ti vagytok, bekerülhetnek a felsőoktatásba, ezért tart itt ez az ország. Ha apuci perkál, minden szabályt fel lehet rúgni.
2018. júl. 23. 19:43
37/38 anonim válasza:
Kérdező, ennyire látványosan azért nem kell megsértődni. :/ Azért majd ne csodálkozz ha a "hozzáértő" emberek is csalódást okoznak.
Az hogy egy ismerős elvileg kapott ilyen lehetőséget, az egy dolog, az meg, hogy mik a hivatalos szabályok megint egy másik dolog. (Nyilván az utóbbi többet nyom a latba)
Akik pedig itt írja, hogy volt neki ilyen lehetősége, maga írta, hogy még az előző felvételi rendszerben történt... :'D
2018. júl. 23. 23:35
38/38 anonim válasza:
Ha nem fogadsz el választ, és csak a saját igazad bizonygatod, akkor minek tettél fel kérdést?:D szánalom ami itt megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!