Ha nem vesznek fel állami képzésre, akkor felajánlhatják az önköltséges képzést?
Teljesen igaza van a kérdezőnek. Én is úgy iratkoztam be a mostani szakomra, hogy FELAJÁNLOTTÁK az önköltségeset, mert az állami nem indult, az önköltségesen viszont maradt hely.
Nem értem miért kell lepontozni azt, aki ugyan ezt írja.
"Aki azt a cikket írta, hülye. Anyu lassan 40 éve tanulmányi ügyintéző, soha nem volt ilyen lehetőség."
Oks.. :D Érdekes, engem is így vettek fel :D
#21: azért mert ők eldöntötték, hogy ilyen nincs, és soha nem is volt! És ők nem tévedhetnek ugyebár...
Az eszükbe sem jut, hogy olyannak ajánlják fel, aki elérte az önköltséges ponthatárát (tehát a követelményeknek megfelel), csak azt nem jelölte be. És igen, az iskola így próbál toborozni....
Szia!
Én is idén felvételizek és egészen július 11-éig fel tudtad volna venni gond nélkül a fizetős szakot, gondolom a pontjaidat is tudtad előre, szóval nem értem, hogy mire vártál eddig?
Most tényleg azt várod, hogy megerősítsenek, hogy persze, lekéstél, de nem baj, majd felajánlják neked a lehetőséget?
Hát nézd, ki tudja, de nagy esélyt nem látok a dologra, mert, mint korábban is írták, ez hivatalosan képtelenség, tehát ne csodálkozz ha majd nem úgy lesz, ahogy akartad...
Gondolom jogász képzésre jelentkezel, ha ennyire biztos vagy, hogy 460 lesz a pont (ha tévedtem, akkor bocs), de oda jelentkeznek így is elegen, gondolod, hogy neked majd külön felajánlják, hogy gyere fizetősre, ha már magadtól nem tudtál jelentkezni a határidőig?
Már 1x leírtam, hogy nem várom ezt el...
A legrosszab esetben marad a pótfelvételi.
Viszont itt már ketten is írták, hogy felajánlották nekik az önköltségest, és mégegyszer mondom: Tavaly az ismerősömmel is UGYAN EZ VOLT!
Többet nem is jövök ide “segítséget” kérni, mert ami itt megy az minden, csak nem segítség! Itt az okoskodók kommentelgetnek a székről ülve, és mindenhez értenek...
Igen, nagy hülyeséget csináltam, hogy kérdést tettem fel. Nem hiába nézik le többen is ezt az oldalt a kommentelők miatt. Ha legközelebb valami kérdésem van, akkor keresek egy másik oldalt, vagy hozzáértő embereknél érdeklődöm.
Középiskolásként itt próbálják kioktatni az embert :D . És győzködik, hogy “Ilyen nincs!” Mégis történnek ilyen esetek, érdekes! :D
Köszönöm, nekem ez ennyi volt, itt maximum csak röhögni lehet. Iszonyat milyen színvonal van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!