Ha nem vesznek fel állami képzésre, akkor felajánlhatják az önköltséges képzést?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 12:58
11/38 anonim válasza:
#10: pont ezért linkeltem be a 2005-ös cikket. Ugyanis az már a bolognai rendszer első éve volt.
13/38 anonim válasza:
Aki azt a cikket írta, hülye. Anyu lassan 40 éve tanulmányi ügyintéző, soha nem volt ilyen lehetőség.
14/38 anonim válasza:
#13: akkor az a tanulmányi ügyintéző is hülye, aki nekem anno kiküldte a levelet?
Nem lehet, hogy ez a része iskolánként változik (változott)?
Szegeden, programozó matematikus szakon 2001-ben tuti volt ilyen, ennyit tudok!
15/38 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld el az ismerősömet E-mail-ben értesítették, hogy beiratkozhat az önköltséges képzésre :)))
2018. júl. 21. 17:11
16/38 A kérdező kommentje:
Nem való nekem az egyetem 448 ponttal? :D Oks! Nem értem el a 460 pontot, ennyi.
2018. júl. 21. 17:15
17/38 anonim válasza:
A pont egy dolog, a normális stílus egy másik. Láttam én 480 ponttal első év végén kiszóródni diákot, és láttam 280 ponttal diplomát tenni. Szóval majd meglátjuk, oks? Amúgy nem tudom, hol járt az a fene nagy eszed, amikor beadtad a felvételidet, de nem jelöltél költségest, de ez is roppantul árulkodó. Most pedig nyugtatod magad, hogy neked majd könyörögni fog az egyetem, hogy menj oda.
18/38 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem várom el, hogy könyörögjenek értem, 1x sem mondtam ilyet.. Én csak azt mondtam, hogy tavaly az egyik ismerősömnek felajánlották ugyan azt a szakot önköltségesen, el is ment beiratkozni. Mai napig ott tanul.
2018. júl. 21. 19:14
19/38 A kérdező kommentje:
Igen, bevallom: Csak egyetlen egy szakot jelöltem meg.
2018. júl. 21. 19:15
20/38 A kérdező kommentje:
Már igazából megbántam, hogy feltettem a kérdést. Csak egy veszekedés alakult ki. Igenis LEHETSÉGES a felajánlás, ott az élő példa tavaly. Így most jogosan feltehetitek a kérdést, hogy "Akkor meg minek tetted fel a kérdést, ha te is tudod rá a választ?"
Azért, mert azt nem tudtam, hogy idén lehetséges-e ilyen. Majd kiderül. Ha mégsem történik ilyen, akkor marad a pótfelvételi.
2018. júl. 21. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!