Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet a szegedi károlyi...

Hogy lehet a szegedi károlyi a legjobb koli eszerint amikor az még Szegeden belül is egy trágyadomb? eduline.hu/felnottkepzes/2018/7/16/kollegiumi_szavazas_eredm eny_2PQIPK

Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez egy internetes szavazás, ami egy nem túlsók hallgató által látogatott weboldalon van, így elég az elsőbbséghez annyi, hogy pl egy Szegedi HÖK-ös felfigyelt rá, és kiposztolta a koli, vagy az egyetem facebook oldalán, hogy szavazzanak a kolira.

Egyébként nem látom az értelmét ennek a szavazásnak, mivel ahhoz, hogy értelmesen szavazni tudj, ahhoz ismerned kéne a kolikat, de mivel a legtöbben csak egyet(a sajátjukat) ismerik, ezért nincs túlsók összehasonlítási alap --> ergo arra szavaz, amit ismer, vagy nem szavaz.

2018. júl. 18. 15:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazad van. Mondjuk aki azért jár egyetemre hogy szétpiálja az agyát annak tényleg jó a károlyi...

Én biztos nem élnék ott bár a többiben sem mert a kolik nem nekem valók. Inkább több óra utazás mint a fene tudja kikkel egy szobában élés.

2018. júl. 18. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy anyagilag megengedheti valaki a másik lehetőséget, a több óra utazást meg ha normálisabb szakra jársz az órarended nem engedi.
2018. júl. 23. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Képzeld el hogy a héten háromból kétszer fogok kora hajnalban indulni hogy a 8 órás órára beérjek. Lesz hogy 10-re érek haza este. Persze tény van olyan város ahonnan esélytelen lenne megoldani de így hogy van megtudom. Amúgy én tiszteletben tartom azt aki szereti a kolit még akkor is ha sok szerethető szerintem nincs benne.
2018. júl. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!