Én az ELTE-re jártam és nagyon szerettem:) Sokaknak az a baja az eltes pszichoval, hogy nagyon elméleti. De ezt ne úgy képzeld el, hogy csak előadásaink vannak, max annyi, hogy nagyobb a hangsúly a kutatásmódszertanon (több módszertan óránk is volt).
Arra, hogy a legjobb-e nem tudok válaszolni, mert más egyetemen nem jártam pszichológiára:)
De igazából nem az alapképzésed fog számítani, hanem majd a szakképzések, hogy milyen teszteket tudsz használni stb. :)
A több módszertani óra arra jó, hogy a hülyeségeket hamarabb észreveszed egy kutatásban, és később is könnyebb megállapítanod, hogy valami amcsi eredmény tényleg hiteles-e, és ha gyakorlati szakember leszel, akkor könnyebben fel tudod használni.
De amúgy meg tök mindegy, mindenhol jó a BA képzés. Válaszd a lakhelyedhez legközelebbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!