Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon szenvedés lesz a...

Nagyon szenvedés lesz a gólyatábor?

Figyelt kérdés
Fontosnak tartom hogy elmenjek mivel elég sok lényeges információt ott osztanak meg, de én egy aszociális, zárkózott személy vagyok, aki utál "bulizni" és még alkoholt sem ihat. 4 nap hosszú és számomra valószínűleg dögunalmas és kínos lesz. Egyébként az SZTE TTIK gólyatáboráról van szó. Egy magamfajtának lesz ott bármi ami szórakoztató lehet, vagy végig kell szenvednem 4 napot pár óra tájékoztatóért?

2018. júl. 12. 07:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A gólyatábor nem arról szól, hogy infókat tudj meg a suliról, hanem arról, hogy minél részegebben, minél hülyébb feladatokat tudj meg. Ha voltál nyílt napon, ott megtudhattál néhány fontos dolgot, de ha nem, akkor még mindig tudsz tájékozódni a suli honlapjáról és biztos lesz új fb csoport is, szóval ne aggódj. Mindent meg fogsz tudni időben. Az első hetekben még a szájukba rágnak mindent a gólyáknak, kérdezhetsz felsőbb évesektől is. Nem fogsz lemaradni semmiről, én se megyek majd gólyatáborba. Már minden fontosat tudok, ami a felvételihez kellett, a többi meg majd kiderül beiratkozásról meg az első pár hétben.
2018. júl. 12. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Feladatokat csinálj meg*

Bocsi, kétszer írtam.

2018. júl. 12. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A gólyatáborban tényleg nem sok hasznos dolgot mondanak el, ha esetleg tartanak előadást/eligazítást az kis túlzással azért van, mert a főgólyák már túl másnaposak ahhoz, hogy délelőtt berúgjanak, de a 40 fokos sátorban/szálláson aludni meg nem tudnak.. :D

Amúgy ha személyesen elbeszélgetsz velük akkor tudhatsz meg hasznos dolgokat, de tényleg a kapcsolatépítés a fontosabb, abból tényleg sokat profitálhat az ember az egész egyetem alatt. Ismerősöm volt SZTE TTIK gólyatáborban néhány éve, ha mégis mennél utána kérdezhetek, hogy milyen volt. :)

2018. júl. 12. 15:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Ne fáradj, TTIK-s gólya facebook csoportban benne vagyok, osztottak meg videót a 2017-es gólyatáborról, eleget láttam ahhoz hogy tudjam nem az én világom :D

De azért köszi :)

2018. júl. 12. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!