Nagyon szenvedés lesz a gólyatábor?
Én nem mentem, mégis lediplomáztam.
Voltak csoporttársaim, akik már ott lefeküdtek. Igaz, azóta is együtt vannak. Nyolc éve.
Elolvastam a kiírást: ez globálisan, minden karra van, a tietek Sziksósfürdőn lesz, ami kb. a világvége. OK, ma már mindenütt van mobilinternet, de nem hiszem, hogy nagy hangsúlyt kapna a NEPTUN bemutatás...
Azt azért ne feledd, hogy ez nem középiskola, a TTKIK-n a többieknek is hasonló "kocka" agya van.
Okosok között hülyének lenni (mármint a sörtől) jobb érzés, mint hülyék között hülyének lenni. És akár még alkoholmentes sörtől is be lehet rúgni empatikus alapon.
Btw én nem mennék, mert négy nap az sok, ha esetleg nem jön be a dolog, de egyetemen azért ne ragaszkodj ahhoz görcsösen, hogy utálsz bulizni.
Ha ez az attitűdöd a gólyatábor felé, akkor semmiképp se menj, tényleg csak szenvednél. Semmi baj nincs azzal, ha nem neked való, nem kell erőltetni. Szerintem csak rosszul járnál, ha mennél, hiszen a leendő csoporttársaid egy borzasztó antipatikus embert ismernének ott meg a személyedben, akinek semmi se jó, utálja az egészet, mindenhez van egy-két rossz szava és kínosan lenéz mindent, ami ott történik. Inkább ismerjenek meg ezen az eseményen kívül, ahol lehet, hogy megkedvelitek egymást.
Semmi olyan nem hangzik el a gólyatáborban, amit utána ne tudnál meg máshonnan, semmiről sem fogsz lemaradni. Én azért nem voltam, mert túl drágának tartottam és nem vagyok nagy bulizós, egyáltalán nem bántam meg. Barátaim lettek később is, az összes tudnivaló felkerült a honlapra vagy a facebook csoportunkba és sosem éreztem hátrányban magam.
9-es,
pontosan így látom én is, annak nincs értelme hogy odamegyek rombolni a hangulatot, meg megutáltatom magam, csak az információk miatt mentem volna el, de így hogy semmi pótolhatatlant nem mondanak ott így nem is megyek el, ráadásul a kiadások is ott vannak négy nap egészen biztos hogy nem lenne olcsó plusz azt hiszem nekem még egy sátor is kellene meg ugye 4 napi költőpénz, +cucc, szóval ja akkor kimondhatjuk hogy ennyit (nekem) abszolút nem ér.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!