Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Napi mennyi tanulással lehet...

Napi mennyi tanulással lehet elérni 4,5-4,9-es átlagot egy közepes gimibe?

Figyelt kérdés
A diák közepes skillekel rendelkezik
2018. júl. 10. 23:56
 1/5 anonim válasza:
100%
ember függő szerintem , kinek milyen hatékonyan megy :)
2018. júl. 11. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A tanulás effektívsége nem a mennyiségtől függ,ugy gondolom,hogy van aki egy x hosszuságu verset memorizál 10p alatt,más 20p alatt. nem vagyunk egyformák. "közepes skillek" ? vagyis közepes a tanulo átlaga vagy mi?közepes képességek...a tanulmányi eredményeken lehet javitani. Fizikailag is karban kell tartani az embert hozzá,elég vizet inni pl..hogy energikus maradjon,és persze tudjon figyelni is. Ha érdekli amit tanul akkor nagyon nagy effektivséggel fogja tudni,ám ha nem,akkor is irhat belőle 5öst..viszont ami érdekli azt semmi perc alatt megtanulja szinte,és nem fog bezavarni emiatt a jo átlag elérésében. remélem segitettem vmit.
2018. júl. 11. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy egy átlagos képességű gimnazista napi 2-3 óra koncentrált (!) tanulással, illetve az órákon való átlagos odafigyeléssel képes 4,5-5 közötti átlagot elérni.

Egy jó képességű diák napi 0,5-1 óra tanulással és megfelelő-jó órai munkával képes a fenti átlagra.

2018. júl. 11. 01:27
 4/5 anonim válasza:
3 óra 27 perc. Így jó?
2018. júl. 11. 07:16
 5/5 A kérdező kommentje:
basszus, csak 3 óra 26 percet akartam volna..
2018. júl. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!