Szerintetek 382 pont elég lehet a BME Mérnökinfó szakára, ha tavaly 375 volt a ponthatár?
Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 16:43
11/22 anonim válasza:
Azért nem biztos, hogy elég lesz, mert most jön be a Bprof, és ezért kevesebb infóst fognak felvenni.
12/22 anonim válasza:
Ezt hol hallottátok? A meghirdetett helyek száma jelenleg:
720 mérnökinformatikus
400 üzemmérnök-informatikus
Pont a munkaerőpiaci nyomásra hivatkozva hozták létre az utóbbit, ezzel is NÖVELVE a férőhelyek számát. Én semmi ilyet nem hallottam, hogy az előbbit ennek javára meg csökkentenék!
Az más kérdés, hogy honnan szednek ennyi oktatót, de ez legyen az ő bajuk!
13/22 A kérdező kommentje:
Viszont az a baj sajnos, hogy lehet a férőhely marad 720, de ebben az évben 150-el többen jelentkeztek ugyanannyi helyre. :(
2018. júl. 1. 11:44
14/22 anonim válasza:
Lehetéges. Még bármi lehet. Emelkedés mindenképpen lesz.
Milyen más szakokat jelöltél meg?
15/22 A kérdező kommentje:
Még az Óbudain a mérnökinfót, és az üzemmérnök informatikust, és te? :)
2018. júl. 2. 21:15
17/22 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem lett elég.
2018. júl. 25. 21:35
18/22 anonim válasza:
Végül ,akkor hová vettek fel,kérdező?( Egyébként sajnálom..)
19/22 A kérdező kommentje:
Az óbudai egyetem mérnökinfóra, és téged? Köszönöm a megértést.
2018. júl. 25. 22:00
20/22 anonim válasza:
Hát ez szopás, de szeptembertől legalább együtt szopunk a NIK-en. Bár hidd el, igazából jobban jártunk, mert a nevén és a helyszínén kívül kb. mindenben jobb az OE, de akkor is felkúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!