Szerintetek 448 pont elég lesz ELTE-PPK pszichológia szakra?
Tudom,még egyáltalán nem lehet tudni,egészen július 25-ig csak találgathatunk. A véleményeteket szeretném kérdezni,esetleg idén érettségizőkét is természetesen. Ugye a központilag meghirdetett ponthatár 435,most lényegesen többen jelentkeztek,mint tavaly. Lehetséges,hogy 10-15 pont emelkedés is előfordulhat?
Sajnos statisztikákat,véleményeket nem találtam,hogy milyen nehézségűnek számított az idei érettségi,ezért kérdezlek titeket. :) Köszönöm!
Mivel lényegesen többen jelentkeztek, szinte 99% hogy nőni fognak a pontok, viszont azt nem lehet tudni mennyivel. 10 pontokat egyébként nem annyira szokott nőni, inkább ~5 pontokat. Mindenesetre az is elképzelhető, hogy 15 pontot nő, nem tudjuk.
Szurkolok neked nagyon!!! Majd írj ide július 25-én, hogy felvettek-e vagy nem! :)
Én magyarból emelteztem,tudom,ritka emelt tantárgy,de úgy éreztem,hogy ebből tudnám teljesíteni a legjobbat. :)
Köszönöm,most megnyugtattál,én is reménykedem,mert eddig szinte minden évben bejutottam volna ezzel a ponttal az eltére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!