Szerintetek 382 pont elég lehet a BME Mérnökinfó szakára, ha tavaly 375 volt a ponthatár?
Ez igaz, viszont tavaly a felvettek létszáma is növekedett, ami idén már biztosan nem fog, mivel a max kapacitás fölé nem megy, sőt, én még azt is kinézem belőlük, hogy csökkentik, mert annak a több száz új üzemmérnök szakosnak is el kell férnie valahol...
Nem bántásból, de szerintem jobb, ha lelkileg felkészülsz a csalódásra. Én már felkészültem...
Az a baj, hogy ezt előre nagyon nem lehet tudni, az egyetlen, ami biztos, hogy emelkedés lesz, és jó eséllyel nem csak 5 pont. Szerintem valahol 385 és 400 pont között lesz.
389 pontom lett. Az biztos, hogyha 390 lesz, akkor felkötöm magam.
Nem ijesztgetni szeretnélek, de én BMEs tanártól hallottam, hogy valószínűleg csökkenni fog a felvettek száma, így a ponthatár is növekedni fog. Lehet, hogy csak kóbor pletyka, de készülj erre fel lelkiekben.
Mindenesetre a legjobbakat kívánom, remélem, hogy fel fognak venni!
Ez hülyeség, ne hallgass rá. Én 385 ponttal jöttem és eddig teljesen jól elvégeztem mindent.
Motiváció és kitartás. Ez a két kulcsa a BME-VIK-nek. Ha ez megvan akkor el is fogod végezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!