Jogomban áll felszólalni szóbeli érettségin, ha olyan tételt húzok, amit a tanár nem is mondott?
Figyelt kérdés
Vagy inkabb maradjak csendben, és égjek a tanár miatt, nehogy balhé legyen.2018. jún. 21. 18:43
14/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem elarulni, de ez nem hiszem, hogy nagyon lenyeges.
2018. jún. 22. 16:33
15/22 anonim válasza:
Annyiban lényeges, hogy ha nem a magyar, akkor nem is ismerheted a tételsort. Ha mégis, akkor ott valaki fegyelmi vétséget követett el. Ez a sok kérdés utána tényleg nem érdekes.
16/22 anonim válasza:
Érettségin könnyebb átmenni mint megbukni. Szerintem inkább ülj le és tanulj. Nem egy nap cucc az az érettségi.
17/22 A kérdező kommentje:
Jaj de nem értitek ti a helyzetet.
Tanulok, ne aggódj.
2018. jún. 23. 19:41
18/22 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy az osztályok között eltérő tételsornak kell lennie X %-ban, ha ugyanaz a tanár tanítja a tárgyat.
Másrészt a magyaron kívül csak témakörök lehetnek megadva, így lényegében azt kérdezhet a tanár a témaköröknek megfelelően, amit csak akar.
19/22 anonim válasza:
"Kezdjük ott, hogy az osztályok között eltérő tételsornak kell lennie X %-ban, ha ugyanaz a tanár tanítja a tárgyat."
Mesélj. Szerintem ezt nem a vizsgaszabályzatban vagy a vizsgaleírásokban olvastad, mert ott nincs. Olyan szabály van egyes tantárgyakból, hogy a tételek x%-át ÉVENTE cserélni kell. (Ami értelmezhetetlen és ellenőrizhetetlen.) Talán ezzel kevered össze.
20/22 A kérdező kommentje:
Mindegy skacok, tul vagyok rajta, es nem voltam szerencsetlen🙏🏾
2018. jún. 29. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!