Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik ma voltak a Karinthy...

Akik ma voltak a Karinthy Frigyes Gimnáziumban szóbelin , szerintetek milyen volt? Hány pontotok lett. Hány tanár volt bent? Ha elakadtál segítettek?

Figyelt kérdés

2018. febr. 26. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelnének a tapasztalataitok :)
2018. febr. 27. 21:12
 2/3 Flove válasza:
Gondolom már voltál szóbelizni, de inkább leírom. Szerintem a matek nehéz volt, a magyar könnyű, mondjuk matekból nagyon szar is vagyok😀 nekem nem tudom hány pontom lett, igazából el sem tudom képzelni és nem is merem😀 de amúgy olyan 30-40 remélem lesz, mert a matek az olyan 10-15 szerintem, a magyar meg 20-25, ugyanis a magyarban nem voltak hibáim. Matekon és magyaron is két tanár colt bennt, ha elakadtam segítettek meg minden, de ez azért nyilvan attól is függ, hogy azt látják rajtad hogy gondolkodsz, csak izgulsz, meg attól is, hogy mennyire vagy nekik szimpi, vagyis szerintem. Amúgy bővebben kifejtettem ezt a szóbelit egy másik kérdésnel, ha érdekel akkor azt is elolvashatod. Remélem nektek is jól fog menni, a matek meg nem lesz ennyire szar😀
2018. márc. 1. 05:32
 3/3 anonim válasza:
Nekem 44 lett összesen:24magyar 20matek
2018. márc. 6. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!