Felvehetnek a debreceni Ady Endre gimnáziumba?
A budapesti Karinthy Frigyes gimnáziumba járok német kéttanra már 2 éve de nagyon nem szeretem, szeretnék átmenni az Adyba csak idén nagyon lerontottam a jegyeim ( jó annyira azért nem, 3-as a legrosszabb) pont azért mert annyira rossz a légkör és a tanárok is szivatnak + itthon sem érzem jól magam.
Azt olvastam hogy ott a legjobb a nyelvoktatás és engem főleg az érdekelne.
Milyen szempontok alapján vesznek át?
Milyenek ott a diákok meg az iskola hangulata? Nagyon sokat kell magolni?
És ha átvesznek melyik kolit ajánlanátok?
Ha valaki bővebb infóval tud szolgálni, annak szívesen meghallgatnám a személyes tapasztalatait, mert sok kérdésem van még.:)
Szerintem a másik 3 "menő" gimiben is jó a nyelvoktatás, inkább azt nézd, mivel tudod párosítani. Az én gyerekeim ezért mennek (remélhetőleg) a TÁG-ba, a másik 3 suliban olyan tárggyal párosított, ami nem érdekli őket.
Illetve csak 2 jött szóba a TÁG mellett, az Adynak furcsa a híre. Jó barátom lánya nem bírta a "művészeket", "laza vagyok" kölyköket, viszonylag nyílt dohányzást, füvezést, átmenet másik gimibe. A gyerekek között is ez terjed a suliról. Nem én terjesztem :), ők mondták, hogy oda semmiképp nem akarnak menni, mert a fentieket hallották róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!