Százhalombattai Széchenyi István Általános Iskola és Gináziumba (sziszki) felvehetnek 152 ponttal?
Figyelt kérdés
100 pont a hozott pontszám, nekem abból 98 van meg.
A központim 54 pontos lett.
2018. febr. 2. 20:12
1/7 anonim válasza:
A sziszkihez nem tartozik általános iskola. És ezt most nem bunkóságból mondom. Szerintem amúgy van esélyed.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, tényleg... bocsi félre írtam. Köszi, hogy szóltál:)
2018. febr. 6. 06:50
3/7 anonim válasza:
Szia!Tavaly 148 ponttól már felvettek embereket, de volt ilyan szak, ahol 142 pontól felvettek valakit,ha jól emlékszem. (Egyébként én is a SzISzKI-be megyek.)
4/7 A kérdező kommentje:
Szia! :)
Én gimi részre jelentkeztem, humán tagzatra:)
2018. febr. 26. 18:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem bent vagy, nekem 5-tel kevesebb volt, mondjuk 2 éve, de én simán bekerültem. Nemtudom, most hogy vannak az átlagok meg a pontszámok, de szerintem ennyi elég oda
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
Az ideigleines rangsorban 83. vagyok... van így esélyem?
2018. márc. 18. 09:08
7/7 anonim válasza:
igeeen, én is 83. voltam, bár végül másikra mentem, de felvettek volna általánosra is. szerintem bent vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!