Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg nagy hibát követtem el?

Tényleg nagy hibát követtem el?

Figyelt kérdés

Szóbeli vizsgán megkérdeztem a végén hogy hány pont. Megakartam tudni hogy mit kellne még rátennem hogy max legyen. Erre kiakadtak "Még azt kérdi hány pont" ilyet nem illik kérdezni.

Ráadásul teljesen olyan kérdést tett fel a vizsgáztató ami nem is kapcsolódik a tételhez.

Volt egy jogszabályi kérdés hogy egy képernyő előtt dolgozónak hány perc szünet szükséges. Erre azt válaszoltam hogy óránként 10 perc. Nem lett elfogadva,mert 6 óra után kell annyi??

És hogy max hány órát javallott számítógép előtt dolgozni erre 5 órát válaszoltam,ez se lett jó mert 6.

Volt egy olyan kérdés hogy milyen egészségügyi károsodást okoz egy billentyűzet és egy egér? Erre azt mondtál hogy azt kellett volna mondanom hogy "ujjbegy gyulladás" mert a HP-s billentyűzetekre az van írva.

Így teljesen elrontottam mindent.

2018. jún. 9. 14:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

3/2002 ESZCSM rendelet szerint 6 órát nem haladhatja megy az egy napon végzett számítógép előtt töltött órák száma.

50/1999 Eüm rendelet szerint meg óránként 10 percet kell pihenni.

Az ujjbegy gyulladást meg helyesen mondták.

Amúgy ez a pár hiba még nem akkor nagy dolog ha minden mást jól elmondtál.

2018. jún. 11. 15:21
 22/24 A kérdező kommentje:

igen de a szóbeli kidolgozában nincs ott hogy azt okoz.

A tanáraim szerint is hülyeség. (Nem ők érettségiztettek)

Amit írtál rendeletet pedig azt mondtam,de nem fogadták el.

2018. jún. 11. 15:24
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A könyvekben mindnehol azt írja, hogy óránként kell 10 perc. 6 óra után kell annyi? Ez hülyeség. Próbálják csak nyugodtan ki, hogy milyen 6 órát folyamatosan gépezni...

Most készülök a szóbelire, középszinten. Remélem nem fognak kötekedni. Sajnálom, hogy ilyen dolgokon fennakadtak a te esetedben. Oké, fontos az ergonómia, de ilyen hülyeségeken kötekedni azért tényleg...g*ciség.

2018. jún. 11. 18:27
 24/24 anonim ***** válasza:
73%

22# Az én érettségi kidolgozásomban benne van, mert lényegében a mozgásszervi, látás és pszichés romlás megelőzéséről szó az egész tétel.

Amúgy nem nagy probléma, hogy ezeket nem tudtad. Max pár pont.

2018. jún. 11. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!