Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hibát követtem el? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hibát követtem el? Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy buszsofőr, aki 29 évvel idősebb tőlem és családja is van. Elkezdtünk beszélgetni, megcsókolt és azt mondta, hogy belém szeretett. Én kezdek félni, hogy mit akar. Félek, hogy csak a szexre kellek neki. Még csak 17 éves vagyok és szűz.
2018. ápr. 30. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ezt te most komolyan kérdezed vagy csak provokálsz? Nem létezik, hogy egy ilyen kérdésre ne tudnád a választ!
2018. ápr. 30. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. Volt egy barátom, aki mindig utalt rá, hogy csak arra kellek neki. Ez a férfi még egyszer se.
2018. ápr. 30. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Ne légy már ilyen kis naiv! Azonnal szüntesd be vele a kapcsolatot! Mit kezdenél egy apád korú családos emberrel?! Szerinted úgy mégis mit akar? Neked korodbelivel kell járni!
2018. ápr. 30. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz vele,nem éri meg. Családja van, mekkora egy balfék hogy csak így feláldozza mindenét egy pár órácskáért, ráadásul aki egy xar buszsofőr...
2018. ápr. 30. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt nem fejtetted ki kérdező, hogy mit szeretnél. Tehát első körben azt javaslom, hogy tisztázd magadban.

Valószínű, hogy alkalmi szex lenne csak a dologból. Itt a gykn ugyan divatos dolog moralizálni, de nem fogom ezt tenni, mivel nem az volt a kérdés, hogy helyeslem-e hogy egy 17 éves tini egy apjakorabeli sofőrrel haverkodik.

Ha akarod és vállalod, menj bele, de utána ne sírj, hogy méltatlan ember vette el a szüzességedet. Tehát felelős döntést hozz.

Ha nem akarsz semmit tőle, akkor ha netán a járatán utazol, légy távolságtartó, ha kérdez, mondj nemet.

Ennyi, ilyen egyszerű.

Csak ne vesd meg magad a csók miatt. Istenem, fiatal vagy, a hormonok is dübörögnek.

2018. ápr. 30. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem lehet a hormonokra fogni........ :)

Szerintem ez troll kérdés, mert ennyire seg..g hülye és ízléstelen nem lehet egy ember egyszerre...

2018. ápr. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!