Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg nagy hibát követtem el?

Tényleg nagy hibát követtem el?

Figyelt kérdés

Szóbeli vizsgán megkérdeztem a végén hogy hány pont. Megakartam tudni hogy mit kellne még rátennem hogy max legyen. Erre kiakadtak "Még azt kérdi hány pont" ilyet nem illik kérdezni.

Ráadásul teljesen olyan kérdést tett fel a vizsgáztató ami nem is kapcsolódik a tételhez.

Volt egy jogszabályi kérdés hogy egy képernyő előtt dolgozónak hány perc szünet szükséges. Erre azt válaszoltam hogy óránként 10 perc. Nem lett elfogadva,mert 6 óra után kell annyi??

És hogy max hány órát javallott számítógép előtt dolgozni erre 5 órát válaszoltam,ez se lett jó mert 6.

Volt egy olyan kérdés hogy milyen egészségügyi károsodást okoz egy billentyűzet és egy egér? Erre azt mondtál hogy azt kellett volna mondanom hogy "ujjbegy gyulladás" mert a HP-s billentyűzetekre az van írva.

Így teljesen elrontottam mindent.

2018. jún. 9. 14:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
És se az iskola,se a kormányhivatal nem adja meg?
2018. jún. 9. 14:58
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Hát a kormányhivatal ennyit adott meg. [link]

Írtam a gimnáziumnak, de ott is ezt küldték el.

2018. jún. 9. 15:02
 13/24 A kérdező kommentje:
sajnos nekem is ez van meg csak emelt van írva :(
2018. jún. 9. 15:04
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Azért köszönöm szépen! Csak kicsit igazságtalannak tartom, hogy ugyanannyit tanuljak meg, mint ami az emeltre kell.
2018. jún. 9. 15:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azt tényleg nem mondhatják meg, hogy hány pontot kaptál, vagy épp hány pontnál tartasz. Azt meg, hogy "mit kellene még rátennem, hogy max. legyen" nem is értem, mert max. csak akkor lehet, ha a kihúzott tételedet jól el tudod mondani, az, hogy mondasz pár, a tételedhez nem kapcsolódó pluszinfót, nem ér semmit, hisz le van nekik szigorúan írva, hogy milyen kulcsszavakra adhatnak pontot.
2018. jún. 9. 17:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez a szóbeli és az értelmetlen kérdések úgy gondolom arra volt jó, hogy élvezkedjenek azon hogy megszívassanak egy diákot.
2018. jún. 9. 17:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondják meg a végén, hogy hány pont, ezt illett volna tudnod, ha rendesen utánaolvasol a vizsgára, amikor készülsz. Ha udvarias voltál, akkor nem követtél el baj azzal, hogy megkérdezted, elég lett volna mondaniuk, hogy majd megkapod utólag. Amúgy már bocs, de ezek a kérdések mi az anyám kínja? Ha valaki ért az informatikához, akkor látja, hogy ez mind baromság, el vagyok képedve, hogy komolyan ilyeneket kérnek, és nemhogy nem érzi magát rosszul miatta, hanem el se megy vizsgázni ilyenből, ha nem nagyon muszáj...
2018. jún. 9. 17:46
 18/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt kérdezem hogy mi köze van az ujjbegy gyulladásnak ehhez mert hogy állítólag a HP cég egy billentyűzetére azt írta. Meg hogy milyen egészségügyi veszélyeket rejt egy egér és egy billentyűzet. mikor ezt kérdezték köpni nyelni nem tudtam. Fellebbezni gondolom nem érdemes mert úgy is nekik lesz igazuk?
2018. jún. 9. 18:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha pofáncsapsz vele valakit, akkor komoly egészségügyi károkat okozhat például. Nem érdemes fellebbezni; meg még nem is tudod az eredményt. Aki az ilyenekről való beszéddel tölti az idejét, miközben az IT-használati kultúra a béka segge alatt van az országban, azt az embert én nem tudom komolyan venni.
2018. jún. 9. 18:05
 20/24 A kérdező kommentje:
Teljesen udvariasan kérdeztem meg. Sajnos ők voltak akik már a behívó ellenőrzésekor kukacoskodtak. Szinte megölt az egyik vizsgáztató a haragos tekintetével :))
2018. jún. 9. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!