Más is fél ezektől a tételektől?
Figyelt kérdés
Az informatika témakörök közül van egy-két amin látszik, hogy csak azért rakták oda, hogy kitoldják egy kicsit a témákat anélkül, hogy bele mennének pár nehezebb témakörbe.
Ilyen pl.: a Forrás Használat téma. Olyan dogok vannak, hogy mondja el hogy a DVD lejátszót a DVD lejátszóval lehet lejátszani. A hologrammot meg a hologram kivetítővel.
Ha ilyen tételt kapok a 30 pont felét sem fogom tudni elérni. :) Annyira idegesítő. Más is így van ezekkel az egyszerű de annyira unalmas témakörökkel, hgoy egyszerűen nem tudja megjegyezni?
(Persze más tantárgyból is jöhetnek akár aranyköpések is)
2018. jún. 6. 21:14
1/6 anonim válasza:
én csak most kezdtem el tanulni a tételeket. hát vannak pár fura tételeim...pl. Könyvtárhasználat.
2/6 A kérdező kommentje:
Mikor lesz a szóbelid? :) Nekem most pénteken.
2018. jún. 6. 22:17
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor közép szinten teszed? Az emelt szóbelik hónap elején vannak.
2018. jún. 6. 23:10
5/6 anonim válasza:
igen, középszinten.
hova jelentkezél?
6/6 anonim válasza:
Nem érettségiztem infóból, de az a tapasztalatom, hogy az ilyen alap dolgok, amiket úgy érzed, nem tudsz összeszedni, mert annyira alap, a kritikus helyzetben azért eszedbe fognak jutni:) Bőven van idő a kidolgozásra, el lehet rajta gondolkozni, és ha logikusan átgondolod, eszedbe jut. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!