Gamegép kérdése:
Ezektől lehet fekete a székletem?
Figyelt kérdés
Esomeprazol Sandoz 20 mg,Isoprinosine 500mg,Supradyn.
Már hetek óta szedem.Ma volt fekete székletem.Tegnap ettem egy mákos rétest meg egy csokis csigát.De ilyet hetek óta nem ettem.Ez miatt lehet?
2018. jún. 5. 13:03
1/4 anonim válasza:
Ma volt először? Akkor nem hinném, hogy a hetek óta szedett vitamin okozza, a supradyn-ban mondjuk van vas így az elvileg igen, de nem csak most jönne ki.
3 napot is eltölt az elfogyasztott étel átlagban a bélrendszerben, nyilván vannak eltérések, meg a hasmenéses széklet az lehet 1 óra is, a székrekedéses jóval több nap is. Szóval fel kéne túrni jó sok napi menüdet, de nem hinném, hogy egyszeri alkalommal annyira foglalkozni kellene.
2/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi a gyors választ :)
2018. jún. 5. 13:17
3/4 szántóvető válasza:
nem ismerem a készítményeket amiket írtál,de pl. a sok vastól lesz fekete.
4/4 anonim válasza:
Lehet a mákos rétes és a csokis csiga is elszinezte, ha holnapután is fekete, akkor menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!