2 hete csak híg székletem van, kb eddig 2x volt szilárdabb székletem. Viszont ma korom fekete híg székletem volt és naponta kb 4-5x vagyok wcn. Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 21:40
1/4 anonim válasza:
A fekete széklet a bél felső szakaszából eredő vérzésre utal, ha egyébként nem ettél olyat ami feketére színezheti pl. sült vér.
Szerintem már magadtól is rájöttél, hogy két hét masszív fosás után érdemes lenne orvoshoz fordulni.
2/4 anonim válasza:
A fekete széklet valami vérzésre utal. Keresd fel a háziorvosodat minél előbb. Fekete lehet a széklet széntablettától is.
3/4 A kérdező kommentje:
A fentiek közül egyiket sem fogyasztottam..
2016. máj. 22. 21:45
4/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz, sürgősen. Ez vérzést jelent, orvosolni kell, valami sulyosabb bélgyulladásod van, vagy fekély. Indulj az orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!