Szerintetek nem igazságtalan hogy a foszk képzésesek ugyanúgy ott lehetnek a diplomaosztón holott nem is ugyanaz a kimeneti követelmény?
Egyes foszk képzésen szakdolgozatot se kell írni, így meg se kell védeni értelemszerűen, illetve nyelvvizsgát se kell tenniük, csak tételt húznak és ennyi, mégis ott lehetnek a diplomaosztón és kapnak oklevelet. Sokaknak meg alapképzésen 2 nyelvvizsga kell és természetesen szakdolgozat, plusz nem is egy tétel húzása, de nyelvvizsga hiányában nem kapnak semmit.
Ez nem igazságtalan így?
Edes Istenem, es ilyenek kapnak diplomat.
Mi lenne, ha vegre a sajat dolgoddal torodnel? Szerintem elobb magadban tegyel rendet, mert aki elegedett a sajat eletevel, azt nem boritjak ki ennyire masok velemenye. Ha ennyire tisztaban vagy a sajat szakod ertekevel, miert nem alltal odebb emelt fovel, ahelyett hogy itt pattogsz?
Kepzeld el, elso korben FOSZKra jelentkeztem, mert regen erettsegiztem, igy olcsobb volt, mint ujraerettsegizni. Annyira ertektelen papirt es tudast kaptam, hogy csuszas nelkul, a szakmai gyakorlati felev alatt elhelyezkedtem szakmaban, azota is ott dolgozom es tovabbjelentkezve alapkepzesre, szinten csuszas nelkul, munka mellett megszereztem a diplomat is.
Egyebkent jol irtak korabban, mit is keresel ott a diplomaoszton, ahol msc es phd vegzettek is megkapjak a papirt? Annyira igazsagtalan, hisz nem egy szint a ketto :)
Oké. :) Nem nagyon érdekel. Te ezt gondolod, én meg azt. Gondolom nem te fogod nekem megmondani,hogy mit csináljak.
De azt továbbra is tartom, hogy a középiskolai tanuláshoz nem kell több millió forint, vagy szülői könyörgés. Mindenki előtt adott a lehetőség, hogy pl emelt érettségit tegyen (ami többletpont majd). És nem.. továbbra sem kell ahhoz pénz. Én is fakton tanultam az adott tárgyakat emelt óraszámban. Még csak nem is egy budapesti elit gimnázumba jártam mielőtt kezdődne ez a gyanusítgatás.. Aki akar, az tesz érte, hogy jobb helyre kerüljön be. És ez abszolút nem a szülőktől függ meg az anyagi helyzettől, mint írta már itt valaki. Felőlem mindenki oda jár ahova akar, de olyan baromságokat ne állitsunk már, hogy a foszk sokkal nehezebb mint egy alapképzés, meg csúszás nélkül nem lehet elvégezni.
A témàt meg részemről lezárom. Akik a foszkos hallgatókat istenítik, nyugodtan tegyenek fel egy kérdést itt és dicsérgessétek egymást hogy sikerült megtanulni egy darab tételt.
Minden jót!
#17: Ja és azt kihagytam, hogy én nem is azokról írtam akik nem egyetemre járnak. A FOSZK az egyetemen van, csak gagyi. Nem tudom te is miket beszélsz.
Én nem nézem le azt, aki nem egyetemista, hiszen rengeteg olyan szakma van amivel igen jól lehet keresni. Ezzel nincs is probléma, és nem is írtam ilyet sehol. Én az adott képzéssel nem értek egyet amit említettem. Te is értelmezhetnéd jobban a dolgokat mielőtt okoskodsz.
Neked is szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!