Szerintetek nem igazságtalan hogy a foszk képzésesek ugyanúgy ott lehetnek a diplomaosztón holott nem is ugyanaz a kimeneti követelmény?
Egyes foszk képzésen szakdolgozatot se kell írni, így meg se kell védeni értelemszerűen, illetve nyelvvizsgát se kell tenniük, csak tételt húznak és ennyi, mégis ott lehetnek a diplomaosztón és kapnak oklevelet. Sokaknak meg alapképzésen 2 nyelvvizsga kell és természetesen szakdolgozat, plusz nem is egy tétel húzása, de nyelvvizsga hiányában nem kapnak semmit.
Ez nem igazságtalan így?
Most mondd meg. A mi diplomaosztónkon egyszerre adták a FOSZK-os, az alapszakos, a mesterszakos és a posztgrados okleveleket. Milyen igazságtalan az élet. Amúgy meg anyám is ott volt a diplomaosztómon, és a kutyát se érdekelte.
Most elvárod, hogy egy teljesen másik ünnepséget tartsanak a FOSZK-osoknak, hogy nyugodtan tudjál aludni? Egy másik oklevelet kapnak, aranyom, attól a te diplomád fikarcnyit se fog kevesebbet érni.
"A foszk és az alapképzés nagyon nincs egy szinten mégis sztárolják magukat."
Nem sztárolom magam. :D Viszont igazad van, a foszk és az alapképzés tényleg nagyon nincs egy szinten. A foszk sokkal nehezebb. Próbáld meg úgy elvégezni a fő tárgyakat, hogy nincs alapozó tárgyad. Majd írj, ha csúszás nélkül sikerült. Köszi. ;)
Tudod, nem mindekit tudnak támogatni a szülei az egyetemi tanulmányai alatt. A foszkra könnyebb a bejutás, mint az alapképzésre. Nem panaszkodásból írtam, de annyira hisztiztél, hogy miért vannak jelen a foszkosok ezen az eseményen is, hogy nem bírtam ki válasz nélkül. :D Mi foszkosokként a másodéves alapképzésesekkel kezdtük együtt a legtöbb tárgyat. Egyébként nem csúsztam éveket. A többséggel ellentétben eddig minden tárgyat időben teljesítettem. Szóval szállj le a magas lóról.
Az meg, hogy sok kategóriában otthon vagyok, egyáltalán nem hátrány. Talán a százalékomból is látszik, hogy nem szoktam baromságokat beszélni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!