Érettségin lehet felmentést kérni matematikából 26 évesen? Ha igen hogyan?
Figyelj ... Nem biztos, hogy diszkalkuliád van, de valószínűleg soha sem gondolkoztál logikai feladatok megoldásán, mert ahogy hallom soha sem tanultál matekra.
Pl.: Ha eltöröd a karodat és 1 hónapig gipszben van, akkor a levétel után pár napig alig tudod megmozdítani és csak 1 hét leteltével tudod teljesen behajlítani.
Nem mondom, hogy nem vagy diszkalkuliás, csak azt, hogy meg van a lehetősége annak is, hogy szimplán soha sem gyakoroltad és emiatt egyátalán nem mennek a logikai feladatok.
Én érettségi után 1 évet kihagytam egyetem előtt és ezalatt mindent elfelejtettem a matekról és rettenetesen nehéz volt visszatérnem...
Amúgy menj el valamilyen vizsgálatra és szerez papírt róla. Sok embert félre diagnosztizálnak szóval ha te sem vagy az még akkor is van esélyed, hogy kapj felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!