Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BCE Corvinus gólyatábor GTK?...

BCE Corvinus gólyatábor GTK? Milyen szokott lenni? Valaki meséljen már róla, mi várható mik hogy vannak?

Figyelt kérdés

2018. máj. 14. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ne gerjedj be, fiúk és lányok teljesen külön szobában alszanak, fiúkkal fogsz egy ágyban aludni.:D Az erőszakolós eset óta nincsenek szexuálisabb jellegű programok sem, szóval nem itt fogod látni életed első cicijét.
2018. máj. 18. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:
#11: Nem, szakokon belül csoportokra bontanak és egy csoport alszik együtt, amiben vannak fiúk és lányok is. Viszont ilyen meztelenkedős feladat meg ilyesmik tényleg nincsenek, szexet is nehéz megoldani, mert annyian vagytok ott hogy kb. nem lehet hova elbújni.
2018. máj. 18. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Valóban csoportokra osztanak, de azon belül külön fiú-lány szobák vannak.
2018. máj. 18. 15:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy mindenki különbözően tudja h szokott ez működni a BCE-n :D

De azért köszi mindenkinek! :)

2018. máj. 18. 17:02
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: Több helyszín van, meg simán lehet hogy nem minden évben ugyanúgy van, úgyhogy nem meglepő. De tavaly ahol én voltam, ott együtt voltak fiúk és lányok.
2018. máj. 18. 17:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2018. máj. 18. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Felesleges pénzpocsékolás, mert a játékokon kivüli alkoholért fizetni kell és nem keveset.

Inkább anyagilag való lehúzás...

2018. máj. 19. 18:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Kinek mi :)
2018. máj. 19. 20:29
 19/19 anonim válasza:
41%

Borzalom!! El se akartam menni de rávettem magamat, hogy na majd ott megismerek legalább embereket, ez be is jött. Viszont a szervezetlen volt. Folyamatosan késtek a programok, undorító túl erotikus tartalmakkal bíró feladatok voltak sokszor (mint a gimiben esküszöm). Szánalmas, hogy a nagy B.C.E. ilyen gólyatáborokat tart. Én nagyot csalódtam benne!

Akik szervezték azok se voltak szimpatikusak. (Első gólyahetünkön pl egy lányt elvonóba (nem engedte kiírni a másik d betűs szót) kellett vinni és megtaláltuk az egyik instruktorunkat és leszarta, visszament táncolni), szóval vannak bajok az instruktorok erkölcsi mivoltával.

JA! És azt hittük majd jól beihatunk legalább. Ne számíts rá! Alig adnak piát, nekünk pl egyre emlékszem, amikor körbeálltunk egy vödröt, ami tele volt valami szarral és vagy 60-an abból kellett inni szívószállal. Gusztustalan volt. A pia drága, ha be szeretnél rúgni (márpedig máshogy eskü nem lehet elviselni ) akkor egy vagyon. Szóval én még egyszer nem mennék az tuti, és nem is ajánlom. Rossz élmény volt az egész számomra és csalódás.

Ja és az is igaz, hogy nincs elég ágy. Azért ez szerintem alap. Inkább fizetek többet de legyen már saját ágyam. Én is a földön aludtam aztán szerencsére voltak, akik elmentek mert rohadtul nem jött be nekik sem és azok helyén tudtam aludni. Szerintem túl hosszú ez a tábor, kevesebb napnak kéne lennie. Talán úgy elviselhetőbb. És én még a jobbnak mondható helyen voltam amúgy. Volt olyan szállás, ahol anno a barátom is és most is fiú lány összeömlesztve ágyakat összetolva együtt aludtak, mert máshogy nem lehetett megoldani.

Szóval: szánalmas és kiábrándító.

2018. júl. 17. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!