Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Corvinus KTK gólyatábor?

Corvinus KTK gólyatábor?

Figyelt kérdés

Tud róla valaki véleményt mondani?

Milyen játékok vannak? Megéri elmenni?

2017. aug. 4. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

nagyon jó lesz! teljesen megéri, aki mást mond annak komoly gondjai vannak vagy troll :D nagyon jófejek az öcsisek, semmi sem kötelező ha nem akarsz részt venni. Elég pc feladatok vannak, inkább ivós mint perverz, meg megismered azokat akikkel legtöbbet leszel

szerintem ne hagyd ki semmi esetre se :D

2017. aug. 4. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Borzasztó szerintem :D Nagy csalódás volt. Egy ágyon hárman aludtunk. Sokat unatkoztam, mert csúsztak a programok vagy épp elmaradtak mert az összes Öcsis részegen fetrengett...

Persze ismerkedésre tökéletes volt. De én többet vártam ennyi pénzért

2017. aug. 5. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó volt, egy próbát mindenképp megér.:) ne hagyd ki
2017. aug. 5. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
tavaly elég nagy eltérések voltak a helyszínek között szervezést tekintve. Bodajkit nagyon szidták...
2017. aug. 5. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Oksi,megyek végül.

Köszi szépen:)

2017. aug. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!