BCE-GTK-sok! (elsőévesek) Milyen volt a gólyatábor és milyennek tartjátok az egyetemet 1 hét után?
Sziasztok! Ezéven fogok érettségizni, és a Corvinus elég szimpi. Ezért szeretnék személyes tapasztalatokat kérni corvinusos hallgatóktól.
Köszi :)
A gólyatábor nekem nagyon nem jött be, szar helyszín, egy 14 fős szobában aludtunk 35-en, szar programok, sok részeg meg cigis.
Viszont az egyetem nekem összességében tetszik eddig (bár persze nem tökéletes, de hát mi az :D), mondjuk ez főként annak szól hogy az érdeklődésemnek megfelelően választottam.
Ha van kérdésed, privátban írhatsz.:)
Nekem hatalmas élmény volt a gólyatábor. (Az előző válaszolóval szerintem nem egy helyszínen voltunk.) Csoportokba osztottak minket a szakokon belül, tehát alapból úgy mentem be szeptemberben az egyetemre, hogy ismerek 30 embert, plusz vannak segítőkész instruktoraim (instruktor szüleim :D).
Az egyetem egyenlőre szokatlan, de abban biztos vagyok hogy jó helyen vagyok. A legtöbb tanárunk jó fej, partnerként kezelnek minket, a campus gyönyörű, rengeteg diákszervezethez tudunk csatlakozni és sok program van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!