Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BCE-GTK-sok! (elsőévesek)...

BCE-GTK-sok! (elsőévesek) Milyen volt a gólyatábor és milyennek tartjátok az egyetemet 1 hét után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ezéven fogok érettségizni, és a Corvinus elég szimpi. Ezért szeretnék személyes tapasztalatokat kérni corvinusos hallgatóktól.

Köszi :)

2017. szept. 9. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
írd be a keresőbe itt gyakorin, h "Corvinus" és rengeteg kérdés ki fog jönni. Ezeket olvasgasd át :D Én már harmadéves vagyok, kérdezz bármit privitben, ha esetleg még maradna kérdésed
2017. szept. 11. 22:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már beirtam csak gondoltam, hátha másnak is hasznos lehet vmit hallani az aktuális helyzetről. :)
2017. szept. 12. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

A gólyatábor nekem nagyon nem jött be, szar helyszín, egy 14 fős szobában aludtunk 35-en, szar programok, sok részeg meg cigis.

Viszont az egyetem nekem összességében tetszik eddig (bár persze nem tökéletes, de hát mi az :D), mondjuk ez főként annak szól hogy az érdeklődésemnek megfelelően választottam.

Ha van kérdésed, privátban írhatsz.:)

2017. szept. 15. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Nekem hatalmas élmény volt a gólyatábor. (Az előző válaszolóval szerintem nem egy helyszínen voltunk.) Csoportokba osztottak minket a szakokon belül, tehát alapból úgy mentem be szeptemberben az egyetemre, hogy ismerek 30 embert, plusz vannak segítőkész instruktoraim (instruktor szüleim :D).

Az egyetem egyenlőre szokatlan, de abban biztos vagyok hogy jó helyen vagyok. A legtöbb tanárunk jó fej, partnerként kezelnek minket, a campus gyönyörű, rengeteg diákszervezethez tudunk csatlakozni és sok program van.

2017. okt. 4. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, tőlem is nyugodtan kérdezhetsz privátban.
2017. okt. 4. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A gólyatábor igazából elég szórakoztató volt, de beosztanak szak szerint kb 30 fős csoportokba, és így azonnal lesznek ismerőseid akikhez fordulhatsz. Ne hagyd ki semmiképp. Vannak felsőbbévesek, akik segítenek, meg csapatépítő progik :D Bár már eltelt az egy hét, de nem bántam meg, hogy ide jöttem, az első félév elvben a kiszóró félév, nagyon melós, de bele lehet szokni. Nekem is írhatsz privátban, ha érdekel vmi! :)
2017. okt. 14. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, nagyon jó volt olvasni!!:)
2017. okt. 28. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!