Mennyire van szabadidőm a tanulás mellett, ha konduktornak tanulnék?
Sziasztok! :)
Számomra még mindig nagy dilemma, hogy melyik pályát válasszam, melyiket tegyem előre: konduktor vagy gazdasági szak? Tudom, hogy nagyon eltérő, semmilyen szinten nem kapcsolódik egymáshoz a két szakma, vagy hivatás, de számomra még mindig van pár kérdőjel. Beszéltem mindkét szakmát tanulókkal, és érdeklődtem a képzés iránt, a későbbi kilátások felől, de abba bele se gondoltam, hogy milyen maga az elsajátítása az adott szakmának. A menedzser szakokon is sokat kell tanulni, de úgy gondolom ott van lehetőségem diákmunka végzésére, míg konduktori pálya elsajátítása mellett szinte semmire se jutna időm. Órarendek alapján vontam le ezt a következtetést. Az lenne a kérdésem, hogy akik ilyen szakokon tanulnak, mennyi idejük volt arra, hogy elmenjenek dolgozni, szabadidejük maradt-e stb? Azaz milyen az egyetemi élet ilyen szakok mellett?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Szia!
Én is konduktornak jelentkeztem első helyen, bár én összesen csak ezt az egyet jelöltem meg. :D Csak azt tudom neked tanácsolni, hogy szerintem ne az alapján dönts, hogy mennyi szabadidőd lesz. A két szak tényleg ég és föld, szóval azt tedd előre, amelyiket el tudod képzelni magadnak egész életedre.
Remélem jön valaki, aki az eredeti kérdésedre fog válaszolni :D és meg tudsz mindent, amit tudni szeretnél a szakokról.
Sok sikert a felvételihez! ;)
Sziasztok! :)
Én is konduktort jelöltem első helyen!
Nektek mennyi pontotok lesz várhatóan?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!