Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehetne megoldani gimnázi...

Hogy lehetne megoldani gimnázium mellett iskolán kívüli "programokat"?

Figyelt kérdés
Jelenleg nyolcadikos vagyok, és hát nem sok suli utáni tanfolyamom/edzésem volt, azaz semennyim.Azon gondolkoztam, hogy gimiben biztos, de az is lehet, hogy idén is elkezdenék pl. hangszereken tanulni, esetleg edzésekre járni.Na most!Én berettyóújfalusi vagyok, és Debrecenbe mennék gimibe, szóval délutánok kicsit elhúzódnának a buszozgatással.De ez annyira nem számítana.Hol lehetne megoldani Debrecenben, hogy pl. zeneiskolába, kézilabdázni, vagy esetleg önvédelmi órákra járjak?És ez az egész hogy menne?Leírnátok a "folyamatot", mert még soha nem volt ilyennel dolgom.Folyamat alatt a bejelentkezésre, helyre, edzésre célzok.

2017. aug. 1. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
19%
Zeneiskolába kézilabdázni ? ez valami újfajta extrém sport ?
2017. aug. 1. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Jaj de nagyon humoros kedvében van valaki. Kár, hogy épp a te felfogásod volt rossz, nem látod ott azt a vesszöt? Zeneiskolába járni, kézilabdázni járni. Inkább ne is irnál, ha értelmesen nem tudsz hozzászolni.:D

Nincs a leendö gimidnek kosárcsapata? Nálunk például a tesitanár tartotta suli után az edzéseket a sportcsarnokban. Biztos, hogy találsz, érdemes lenne már most utánakérdezned ott tanulo diákoktol. Illetve volt egy zeneiskola is a városunkban, ez nem helyettesitette a gimit, hanem mellette, délutánonként folyt. Ide be kellett iratkozni, a kosárcsapatba nem hiszem.

2017. aug. 2. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!