Ha most akarok jelentkezni msc-re az őszi félévre, még meg tudom tenni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 10:33
1/6 anonim válasza:
Nyáron pótfelvételin igen, de csak önköltségesre tudsz jelentkezni, egy helyet jelölhetsz csak meg és nem lehet minden szakra jelentkezni (van ami betelik azt nem lehet megjelölni már)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És tényleg csak önköltségesre lehet jelentkezni? Államira egyáltalán nincs is már hely?
2018. máj. 9. 11:08
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy van hely de nem jelentkezhetsz. Pótfelvételin csak önköltséges helyekre lehet jelentkezni. (Ha úgy tetszik, csak azt indítanak.)
4/6 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de pőtfelvételi eljárásban csak azok vehetnek részt akik az alapeljárásban nem jutottak be sehová. Amennyiben 2017 február elejéig nem adtad be a jelentezésed, akkor nem tudsz felvételizni a 2018-as őszi félévkezdésre.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Utána olvastam és azt írták, hogy az is jelentkezhet aki NEM adta le sehova februárban a jelentkezését, így szerintem téves lehet az általad nyújtott információ.
2018. máj. 17. 16:32
6/6 anonim válasza:
Az jelentkezhet póton akit nem vetek fel sehova vagy alapból nem is vett részt az általános eljáráson. Lényegében csak az nem jelentkezhet akit felvettek már valamelyik ősszel induló szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!