Ha nem akarok kollégista lenni, érdemesebb lenne nappali helyett levelezőre jelentkezni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 01:35
2/3 anonim válasza:
Vagy bérelhetsz szobát, mehetsz albérletbe, megpályázhatsz szakkolit. Ha nagyon zavar, hogy kollégiumban kellene laknod, és messze van tőled az egyetem, jelentkezhetsz levelezőre, de egy csomó jó dologtól fosztod meg magadat tőle, amivel az egyetem együtt járna, és akár a tanulmányaid is hosszabbodhatnak miatta.
3/3 anonim válasza:
Albérlet esetleg nem játszik? Én amúgy megértelek, elég sokan nem bírják a koleszos életet. Vidéki nagyvárosokban 20 ezer Ft+Rezsiért már kihozható egy albérlet. (Ha 3-4en összeálltok).
Ha meg szaktársakkal állsz össze akkor ez pláne jó. Elég sokat tudtok egymásnak segíteni és gördülékenyebb a tanulás is.
Rengeteg diákmunka van, esetleg abból finanszírozható a tanulmányaid mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!