Ha fogorvosi egyetemre jelentkezek, de azután meggondolom magam és át akarok jelentkezni általános orvosira, akkor az lehetséges?
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 18:20
1/5 anonim válasza:
igen mindenképp,én úgy emlékszem másodév után de ebben nem vagyok biztos 100%-ig de ezen két szak között van átjárhatóság
2/5 A kérdező kommentje:
Huhh, megnyugodtam, köszönöm nagyon a gyors választ! :)
Esetleg még annyi, hogy akkor a fogorvosin másodévig veszünk olyan tárgyakat amiket ha átmegyek orvosira, akkor nem kell újra tanuljam meg vizsgáznom belőle?
2017. aug. 24. 18:55
3/5 anonim válasza:
Fogorvosin egyes targyakat nem tanuljatok olyan melysegben es ugy mint mi, AOSZ-on. Egyik baratnom tavaly fogorvosin volt, ujrafelvetelizett altalanos orvosira, most intezi a targyelismeresi macerat, es a legtobb targyat nem akarjak elfogadni
+Elso evben az anatomiajuk nem olyan volt mint nekunk, igy azt mindenkepp meg kell csinalnia. Embriologiajuk nem volt kotelezo, ami nekunk a szovettan resze, igy lehet, hogy azt sem fogadjak el neki.
4/5 anonim válasza:
Semmelweisen biztosan lehet másodév után. Talán élettan szigorlatot kell ÁOK-s tételekből teljesíteni. de alig van különbség.
5/5 anonim válasza:
Az első két év majdnem ugyanaz a Semmelweis Egyetemen. Ott simán menne a kredit elismertetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!