Szakot akarok váltani szieptembertől. Jövő héten adom le a papírokat. Így lehetséges? Többi lent.
Karon belül szeretnék szakot váltani.TO-n voltam háromszor.
Először elküldtek mert akkor azt mondták ,hogy ezzel akkor nem tudnak foglalkozni.(július 4.én voltam bent vizsgaidőszak utolsó napján,3 an voltak az irodában,kávéztak de ép nem értek rá)
Másodjára bementem hogy mégis mondjanak már valamit a szakváltásról,erre anyit mondtak hogy majd augusztus 1-től keressem őket ezzel a témával.
Harmadjára ,csak anyit tudtak mondani hogy aug.24-ig lehet leadni a kérvényt ,de még a papírt sem tudtak adni azt mondták hogy majd az iskola honlapján nézzem meg majd a nyomtatványtárban.Megnéztem semmi.
Negyedgyére már csak e-mailt küldtem hogy legalább a nyomtatványt adja már eddi .Elküldték e-mailben.Viszont a kérdéseimre azóta sem válaszoltak.
Hát ilyen TO mellet bocsánat ha itt kérdezek tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!