Kilencedikes vagyok szakgimiben, de átszeretnék jelentkezni gimnáziumba. Így mennyi esélyem van?
Figyelt kérdés
Az átlagom 4,3 feletti, a matek az a tantárgy ami egyáltalán nem megy, 2-es vagyok belőle
A többi főtantárggyal nincsen problémám, Van így esélyem?(gyenge gimiket néztem, ahova még talán át is vennének).
2018. máj. 4. 19:29
1/7 anonim válasza:
Mostani sulidban két idegennyelvet tanulsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Szakgimiben sajnos csak 1 van.
Viszont ha lehetséges,akkor újra kezdném ott a kilencediket(ha van férőhely)
2018. máj. 4. 20:19
3/7 anonim válasza:
Elvileg nincsbátjárás, mert nem tanultál második nyelvet, külön földrajzot, kémiát, fizikát, tehát nincs olyan osztályzatod ami a gimnáziumi 9. osztályhoz kell. Szerintem csak osztályozó vizsgával lehet.Érdeklődj a gimikben azért.
4/7 anonim válasza:
Ha újra kezdenéd a kilencediket akkor végképp érdeklődj. Nem sok gimiben maradt szabad hely idén.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2018. máj. 4. 20:30
6/7 anonim válasza:
Melyik sulit nézted ki? A Fasori Evangélikus Gimnáziumban maradt sok hely, pedig jó gimi, a II. kerületben a Klebersberg Kunó Gimiben is. Pár hely volt még a XVIII. kerületi Vörösmarty Általános Iskola és Gimnáziumban.
7/7 anonim válasza:
Ha szakgimiből mész gimnáziumban, akkor valószínűleg évet kell ismételned, mert nem tanultál term.tudományos tárgyakat külön, ill. második nyelvet.
Szerintem,ha át akarsz menni valahova, akkor most jelentkezz, mert június elején már beiratkozás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!